Uw browser ondersteunt niet Flash

Grootkeukentechniek

TCT houdt zich sinds 1994 bezig met grootkeukentechniek en is inmiddels gespecialiseerd in de keukeninrichting van hotels,  bedrijfsrestaurants en horecaruimten.
In samenwerking met partner Vendrig Consultants bv, die reeds 20 jaar ervaring heeft met grootkeukenprojecten, kunnen we over een breed gebied adviseren en in samenspraak met de opdrachtgever tot het meest optimale ontwerp komen.

Eerst wordt uitgegaan van een z.g. vlekkenplan en een routeschema. Pas als deze logistieke aders bekend zijn volgen een aantal besprekingen, waaruit tenslotte een ontwerp zal rollen waarin een ieder zich kan vinden. Als ook de technische layout eenmaal op papier staat kan de feitelijke bouw beginnen. De uitvoering wordt vervolgens tot de oplevering begeleid.

TCT maakt alle inrichtingstekeningen, stuklijsten en installatietekeningen van de keuken, bar, afwasruimte, kantine etc., maar verzorgt zonodig ook de visualisatie van het project.
Inmiddels hebben een groot aantal klanten, waaronder ook buitenlandse, met tevredenheid gebruikt gemaakt van onze diensten. Meer info en referenties zie http://www.vendrigconsultants.com

Vlekkenplan van de Bedrijfskeuken (Penitentiaire Inrichting Breda) Routeschema van de Bedrijfskeuken (Penitentiaire Inrichting Breda) Ontwerp Keukeninrichting (Hilton Brussel)